"Els periodistes intentem ser els primers testimonis imparcials de la història" -Robert Fisk-

dimecres, d’octubre 05, 2005

Montserrat Ribera tornarà a ser alcaldessa de Guardiola de Berguedà en les properes municipals segons les cartes del tarot


L’alcaldessa de Guardiola de Berguedà i presidenta del Consell Comarcal del Berguedà, Montserrat Ribera, tornarà a sortir elegida com a responsable del govern local del seu poble en les eleccions municipals del 2007. Com a mínim això indiquen les cartes del tarot del Jordi Rafart. El Jordi ens acompanya cada setmana en “el berenar”, i cada dues analitza la imatge i el futur d’una persona coneguda de la comarca. Aquesta setmana va ser el torn de Montserrat Ribera. Segons Jordi Rafart, l’actual presidenta del Consell Comarcal té un estil clàssic en el vestir, tot i que ho fa amb molt bon gust, sobretot en actes molt protocolaris. Un element que sempre llueix Montserrat Ribera és un collar.
Jordi Rafart també va analitzar la imatge dels polítics catalans durant aquets dies de debat sobre l’Estatut. Pasqual Maragall i Josep-Lluís Carod Robira van vestir d’una forma més conservadora del que ens tenen acostumats. Artur Mas va seguir vestint com sempre. Joan Saura portava el mateix tratge que porta tot sovint, amb tonalitats verdes. Segons les cartes, l'Estatut tindrà pocs retalls a Madrid.