"Els periodistes intentem ser els primers testimonis imparcials de la història" -Robert Fisk-

dissabte, de gener 28, 2006

Segon dia de neu intensa a Berga


Aquestes són algunes de les imatges que hem pogut veure avui a Berga. La ciutat s'ha desperteta més emblinquinada que mai. El gruix de neu acumulat al terra passava dels 20 centímetres i s'havia de caminar amb precaució. Eren poques les persones que s'atrevien a sotir amb el cotxe, tot i que la màquina llevaneu de l'Ajuntament i altres efectius netejaven continuament les carreteres de Berga.
Ara mateix, a un quart de set de la tarda, cau una aigua neu sobre la ciutat. Segons les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, la cota de neu anirà pujant al llarg de la tarda de forma progressiva per sobre dels 400 metres al centre, a Lleida i als Pirineus. A la meitat est del país és possible que pugi dels 1.000 metres i les precipitacions en forma de neu "poden ser fortes". La cota de neu podrà superar els 1.500 metres demà.

2 Comments:

Anonymous Anònim said...

bon comencament

dimarts, 23 de febrer, 2010

 
Anonymous Anònim said...

Hi ha alguns punts interessants en el temps en aquest article, però no sé si veig a tots ells el centre al cor. Hi ha una certa validesa, però vaig a tenir opinió suspens fins que em veig en ell més. Bon article, gràcies i volem més! Afegit a FeedBurner, així

dissabte, 16 de febrer, 2013

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home