"Els periodistes intentem ser els primers testimonis imparcials de la història" -Robert Fisk-

dissabte, de febrer 18, 2006

Elisa Soler de RACC Berga és la més 'glamourosa' de la ciutat

El dissenyador de moda, Jordi Rafart, va analitzar, en la seva secció de El Berenar, la imatge d’Elisa Soler, de RACC Berga. Segons Rafart, Elisa Soler, que sempre ha estat vinculada en el món de l’automòbil, és una de les persones amb més glamour de Berga. En diversos actes importants de Berga, Soler destaca per la seva manera de vestir, perquè es diferencia de l’estil “carca” que tenen els berguedans quan vesteixen. A Elisa Soler li van els colors pastel i cuida molt els detalls quan vesteix.
Pel què fa el futur d’Elisa Soler, el Jordi veu a través de les seves cartes que seguirà sent un referent en el món de l’automòbil a Berga i es tornarà a presentar a les llistes de Convergència i Unió a Berga en les properes eleccions municipals.
En la secció del Jordi Rafart també hem fet boca dels Oscars de Hollywood, que s’entregaran el 5 de març a Los Angeles. Rafart diu que la Catifa Vermella de la gala és molt important per la moda perquè influeix a nivell mundial. La setmana que ve ens explicarà amb més detall la moda dels Oscars i els tripijocs dels dissenyadors amb les estrelles.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

No voldria ofendre el Jordi Rafat però des de quan tornen a estar de moda els colors pastels?

dimecres, 26 d’abril, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home