"Els periodistes intentem ser els primers testimonis imparcials de la història" -Robert Fisk-

dijous, de desembre 08, 2005

Propostes culturals pels dies de pont


La Núria Planas cada mes ens porta propostes culturals. Aquesta setmana ens va informar sobre un disc i una pel·lícula per escoltar i veure durant aquests dies de pont.

Disc: ‘A have a nice day’ de Bon Jovi
El disc va sortir a mitjans de setembre i és el 14è disc de la banda nord americana. El seu preu és 16 euros, si es compra el CD més el DVD. En el DVD hi ha el videoclip del single i entrevistes als membres del grup, també s’hi pot veure temes gravats al Casino Borgata Atlantic City 2004, que és un concert que van fer, i una galeria de fotos del grup.
El disc és pur estil Bon Jovi, i les quatre primeres cançons defineixen tot el disc. La primera, que dóna títol al disc, és molt canyera. I want to be loved, és la balada marca de la casa. Welcome to wherever you are, i sobretot Who says you can’t go home, són cançons pop rock melòdic, el terreny en què millor es mouen.

Pel·lícula: ‘Match Point’ de Woody Allen
Woody Allen s’escapa de la seva idolatrada Nova York i roda Match Point íntegrament a Londres. En aquest film aposta per Scarlett Johanson, l’actriu de moda després de protagonitzar Lost in Translation.
La pel·lícula narra la història d’un professor de tenir d’origen modest, personatge interpretat per Jonathan Rhys Meyers, l’ambició del qual és ascendir en l’escala social. Aquest professor comença a sortir amb la germana d’un dels seus alumnes, una noia de l’alta societat anglesa, interpretada per Emily Mortimer. Aviat però buscarà la passió en una altra noia. El triangle amorós acabarà en tragèdia.
L’atzar juga un paper important en les relacions dels personatges, la sort és l’element central en la vida dels personates.
Com en totes les pel·lícules de Woody Allen el comportament de les persones i les seves relacions té una especial importància. És un dels films menys còmics del director, de fet és un drama pur.

1 Comments:

Anonymous Anònim said...

La pel.lícula no estava malament, i el cd no te desperdici.... b el bon Jovi és el que no té desperdici.

dimecres, 26 d’abril, 2006

 

Publica un comentari a l'entrada

<< Home