"Els periodistes intentem ser els primers testimonis imparcials de la història" -Robert Fisk-

dissabte, de febrer 18, 2006

Eva Garcia: 'En ocasions és difícil ser la muller de l’alcalde de Berga'

Aquesta setmana en El Berenar hem parlat amb l'Eva Garcia, de l’UGT de Berga i muller de l’actual alcalde de Berga, Ramon Camps. Ella comenta que en ocasions li és difícil ser la muller de l’alcalde perquè el veu poc. Abans Camps era qui cuinava a casa i ara no té temps per fer-ho.
L’Eva Garcia també va comentar la situació actual dels sindicats. Ella fa més de vint anys que treballa a l’UGT de Berga i diu que els sindicats fan la mateixa feina que abans. Quan se li pregunta si els sindicats han perdut força, ella no nega; diu que la situació a canviat perquè ara el sindicat s’ha transformat en una empresa que viu dels afiliats. Ella assegura que encara guarda la il·lusió i l’esperit de lluita de l’època de la transició i que els joves que entren al sindicat no tenen aquest caràcter combatiu, i se senten només treballadors d’una empresa.

Elisa Soler de RACC Berga és la més 'glamourosa' de la ciutat

El dissenyador de moda, Jordi Rafart, va analitzar, en la seva secció de El Berenar, la imatge d’Elisa Soler, de RACC Berga. Segons Rafart, Elisa Soler, que sempre ha estat vinculada en el món de l’automòbil, és una de les persones amb més glamour de Berga. En diversos actes importants de Berga, Soler destaca per la seva manera de vestir, perquè es diferencia de l’estil “carca” que tenen els berguedans quan vesteixen. A Elisa Soler li van els colors pastel i cuida molt els detalls quan vesteix.
Pel què fa el futur d’Elisa Soler, el Jordi veu a través de les seves cartes que seguirà sent un referent en el món de l’automòbil a Berga i es tornarà a presentar a les llistes de Convergència i Unió a Berga en les properes eleccions municipals.
En la secció del Jordi Rafart també hem fet boca dels Oscars de Hollywood, que s’entregaran el 5 de març a Los Angeles. Rafart diu que la Catifa Vermella de la gala és molt important per la moda perquè influeix a nivell mundial. La setmana que ve ens explicarà amb més detall la moda dels Oscars i els tripijocs dels dissenyadors amb les estrelles.